Η αποτελεσματικότερη γυμναστική γίνεται στο Habitus!


To Winorb καλωσορίζει στην οικογένειά του το Habitus, το γυμναστήριο που έχει ένα και μόνο σκοπό: να προσφέρει σε όλους τον αποτελεσματικότερο τρόπο γυμναστικής!

Στο κέντρο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην οδό Κύπρου 59, το Habitus βρίσκεται σε έναν χώρο μοντέρνο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής και μετρήσεων για μια πλήρης και ευχάριστη εκγύμναση.

Προγράμματα

Στο Habitus οι Master Trainers δημιουργούν για τον καθένα ξεχωριστά ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής που είναι απολύτως ικανό να τον/την οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία ξεκινάει με την ανάλυση και την καταγραφή των αναγκών του πελάτη, του lifestyle του και συνεχίζεται με τη συμπλήρωση ενός δελτίου υγείας, τη σωματομέτρηση, τη λιπομέτρηση και την αναφορά των διατροφικών συνηθειών. Με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία, η ομάδα του Habitus συνθέτει το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής και ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο. Η πρόοδος του πελάτη ελέγχεται καθ’όλη την πορεία του προγράμματος, με βασική παράμετρο τη θετική διάθεση και την αδιαμφισβήτητη επίτευξη του τελικού στόχου!

Παράλληλα, είναι οι πρώτοι που έφεραν και προτείνουν έναν σχετικά νέο (στην Ελλάδα) τρόπο για σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση. Αυτόν της ηλεκτρομυοδιέγερσης EMS (Electric Muscle Stimulation). Και μάλιστα, χωρίς καλώδια! Το EMS είναι το όνομα της προπόνησης. Το I-MOTION είναι το μηχάνημα, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η προπόνηση και το Habitus το έχει σε αποκλειστικότητα.

Ομάδα

Κορμός του Result Based Fitness, του συστήματος γυμναστικής που εφαρμόζεται στο Habitus, είναι οι άνθρωποί του, ένα σύνολο από εξαιρετικά έμπειρους και πιστοποιημένους Μaster Τrainers, επιλεγμένους όχι μόνο βάσει της εκπαίδευσης και της εμπειρίας τους, αλλά και λόγω του πάθους τους και του ενθουσιασμού τους

Σε κάθε περίπτωση στο υπερσύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο Habitus θα βρείτε μεθόδους Fitness και Wellness από όλο τον κόσμο, ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες από ομάδα έμπειρων επιστημόνων, συνθέτουν το πλέον αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης.

Σκοπός του Habitus είναι να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων master trainers, τα εξατομικευμένα προγράμματα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα!