Δερμάτινα μπουφάν για άντρες και γυναίκες με την υπογραφή της Prince Oliver


Το συγκεκριμένο είδος μπουφάν είναι τρόπος ζωής, φιλοσοφία και απαραίτητο σε κάθε άνδρα και γυναίκα. Είτε είσαι ροκ τύπος, είτε businessman ή bussiness woman, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα δερμάτινο jacket στην ντουλάπα σου. Εκτός ότι θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση όταν δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις, είναι διαχρονικό και δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα.

Ένα καλό δερμάτινο είναι επένδυση, γι΄αυτό πρέπει να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες, στο χρώμα και την ποιότητα και φυσικά στην σωστή εφαρμογή. Στα δερμάτινα μπουφάν της Prince Oliver η φινέτσα συναντά την άνεση! Άλλωστε το όνομα της Prince Oliver είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια, το στυλ αλλά και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Οι προτάσεις της σε δερμάτινα μπουφάν είναι μοντέρνες, κομψές, σύμφωνες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ιδανικές για κάθε άντρα και γυναίκα που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους για τους σωστούς πάντα λόγους.

Μπορείτε να βρείτε αρκετά σχέδια για να επιλέξετε όποιο επιθυμείτε. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με ένα τζιν παντελόνι και μπλούζα αλλά και με ένα πιο επίσημο παντελόνι ή φόρεμα για smart - casual εμφανίσεις.

Ανακαλύψτε τα δερμάτινα μπουφάν αλλά και πολλές ακόμη προτάσεις στο princeoliver.com και στο φυσικό κατάστημα Prince Oliver, Αγγέλου Μεταξά 46, Γλυφάδα.