Γνωρίστε τα νέα καινοτόμα προγράμματα του Habitus!


Το γυμναστήριο Habitus, μέλος του Winorb Club παρουσιάζει έναν σχετικά νέο (στην Ελλάδα) τρόπο για σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση. Αυτόν της ηλεκτρομυοδιέγερσης EMS (Electric Muscle Stimulation). Και μάλιστα, χωρίς καλώδια.

Το EMS είναι το όνομα της προπόνησης. Το I-MOTION είναι το μηχάνημα, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η προπόνηση και το Habitus το έφερε πρώτο σε αποκλειστικότητα!

Ανακαλύψτε το τώρα με μία μοναδική προσφορά των 150€ για δέκα συνεδρίες! Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ! Κάντε 20 personal προπονήσεις με 320€ και μηνιαία group personal συνδρομή plus 4 personal στα €110. 

Λίγα Λόγια για το EMS
Το EMS γυμνάζει όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα σε 25 λεπτά γυμνάζεται όλο το σώμα, μέσω μιας κυκλικής προπόνησης, η οποία προσφέρει ενδυνάμωση, καταπολεμά την κυτταρίτιδα στις γυναίκες και την κοιλίτσα στους άνδρες. Είναι μια μορφή γυμναστικής που δεν περιέχει τον κίνδυνο τραυματισμού, ενώ απαιτείται φυσικά το ιατρικό ιστορικό του κάθε ατόμου.

Σε κάθε περίπτωση στο υπερσύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο Habitus θα βρείτε μεθόδους Fitness και Wellness από όλο τον κόσμο, ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες από ομάδα έμπειρων επιστημόνων, συνθέτουν το πλέον αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης.

Σκοπός του Habitus είναι να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων master trainers, τα εξατομικευμένα προγράμματα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα!

Habitus. Result based fitness- EMS: Κύπρου 59, Γλυφάδα, 1ος όροφος, τηλ: 2109680799

Winorb, the new shopping style