Λειτουργία

Winorb, the new shopping style

Οι εποχές άλλαξαν, όπως και οι ανάγκες. Έτσι αλλάζει και ο τρόπος του shopping!

To Winorb είναι το πρώτο Virtual Shopping Club με επιλεγμένες επιχειρήσεις που ξεκίνησε τη λειτουργία του από τη Γλυφάδα.

Το μόνο που χρειάζεται για να κερδίζετε με κάθε αγορά σας είναι να κατεβάσετε το Winorb app (Google Play & App Store) στο κινητό σας εντελώς δωρεάν και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα. Έτσι θα ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για το σύνολο των Winorbs που διαθέτετε, τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, προτάσεις εξαργυρώσεως στην περιοχή που βρίσκεστε, καθώς και για τα νέα των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, στo Winorb app θα βρείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, τη δεσπόζουσα θέση τους, το μέγεθός τους, την εξυπηρέτηση και το design. Αυτό που εξασφαλίζει είναι η συνεχόμενη επιβράβευση στους winorb members.

Κάνετε τις αγορές σας σε μία επιχείρηση του Winorb Club και κερδίστε winorbs τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε άλλη επιχείρηση του club ή και στην ίδια που πραγματοποιήσατε την αρχική αγορά σε διάστημα 10 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή παρέλθουν οι 10 ημέρες, χάνεται το 50% της αξίας τους.

Επειδή όμως με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα μοιραζόμαστε τα πάντα, αν για κάποιον λόγο δεν προλαβαίνετε την εξαργύρωση, τώρα έχετε τη δυνατότητα να χαρίσετε τα Winorbs σας στους δικούς σας ανθρώπους.

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ! Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να προχωρήσετε στην εξαργύρωση και αφήσετε τα winorbs να λήξουν, στηρίζετε μία κοινωνική δράση και συμβάλλετε στο σημαντικό έργο της. Το υπόλοιπο 50% των winorbs σας είναι πάντα διαθέσιμο ώστε να το εξαργυρώσετε σε διάστημα ενός έτους.

Winorb, the new shopping style.