Ομάδα

Winorb, οι καλύτεροι συνεργάζονται


Η ιδέα για την υλοποίηση του Winorb

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παιδικό πάρτι, όταν ένας φίλος οικονομολόγος περιέγραψε μια ιστορία σαν παραμύθι ενός αυστριακού χωριού την περίοδο του μεσοπολέμου, που κατάφερε να ξεπεράσει την οικονομική κρίση με ένα πρωτοποριακό οικονομικό πείραμα.

Ο δήμαρχος της μικρής εκείνης πόλης κατάλαβε ότι η γρήγορη κυκλοφορία του χρήματος είναι ικανή να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη. Υλοποίησε το πείραμα με τα μέσα της τότε εποχής και πέτυχε. Δεκαπλασίασε τον πληθυσμό, αύξησε τις θέσεις εργασίας και την αγοραστική δύναμη και η ευημερία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αυτό έδωσε έμπνευση και για το δικό μας ξεκίνημα και στο πλαίσιο αναζήτησης νέων τρόπων shopping, δημιουργήσαμε το Winorb, το νέο Virtual Shopping Club premium επιχειρήσεων, που αποτελεί τη νέα μορφή των Shopping Centers. Δημιουργούμε εμπορικά κέντρα χωρίς οικόπεδα, χωρίς κατασκευές. Μέλη του winorb club γίνονται επιλεγμένες επιχειρήσεις σε κάθε περιοχή. Στο Winorb είμαστε ανοιχτοί σε όλους! Σε πολυεθνικές, αλυσίδες καταστημάτων αλλά και μεμωνομένες επιχειρήσεις. Αυτό επειδή πιστεύουμε βαθιά στη συνεργασία, την τεχνολογία και η ομάδα μας αποτελείται από ανθρωποκεντρικά μέλη!


Οι συνεργάτες μας είναι ένας κι ένας…

Η επιλογή των συνεργατών μας μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η ομάδα διαμορφώθηκε ύστερα από χρόνια αναλύσεων, συνεχούς έρευνας και δοκιμών. Οι άνθρωποι μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και έχουν ισχυρό υπόβαθρο και εμπειρία, ώστε μέσω του επαγγελματισμού και τους ήθους, να εξασφαλίζουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας.

Η συνεργασία, η ανάπτυξη και η διαφορετικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που διακατέχουν την ομάδα μας η οποία αποτελείται από άτομα με φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες. Όμως δεν σταματάμε εδώ, στοχεύουμε στο μέλλον, “μεγαλώνουμε” διαρκώς και αυτό επειδή το όραμά μας είναι φιλόδοξο και βασίζεται στην επιθυμία όλων μας να “κάνουμε τη διαφορά” δρώντας με δημιουργικότητα και καινοτομία. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δεκάδες Winorb Clubs στην Ελλάδα και χιλιάδες στην Ευρώπη.


Περιηγηθείτε στο Winorb, κάντε δωρεάν εγγραφή και ανακαλύψτε όλα τα νέα του Winorb Club, μέσω του site και του app (iOS & android).

Winorb, οι καλύτεροι συνεργάζονται!