Τέλος το άγχος για να χάσετε τα κιλά των εορτών!

Την περίοδο των γιορτών κάναμε αρκετές ατασθαλίες. Φάγαμε σαν να μην υπάρχει αύριο, από το γυμναστήριο δεν περάσαμε ούτε απ’ έξω και γενικά παραμελήσαμε τους fitness στόχους μας. Ως αποτέλεσμα, πάθαμε ένα μικρό σοκ όταν ανεβήκαμε στη ζυγαριά.

Για να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, να πίνετε πολύ νερό και να γυμνάζεστε.

Η γυμναστική θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες και κατ΄επέκταση θα ενισχύσει την προσπάθειά σας να αδυνατίσετε.

Αν θέλετε, λοιπόν, να κάψετε θερμίδες, να ιδρώσετε και να εκτονωθείτε, τότε το ΕΜS στο Habitus είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Παράλληλα, το Habitus, μέλος του Winorb Club είναι το πρώτο γυμναστήριο που έφερε και πρότεινε έναν σχετικά νέο (στην Ελλάδα) τρόπο για σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση. Αυτόν της ηλεκτρομυοδιέγερσης EMS (Electric Muscle Stimulation). Και μάλιστα, χωρίς καλώδια! Το EMS είναι το όνομα της προπόνησης. Το I-MOTION είναι το μηχάνημα, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η προπόνηση και το Habitus το έχει σε αποκλειστικότητα.

Σε κάθε περίπτωση στο υπερσύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο Habitus θα βρείτε μεθόδους Fitness και Wellness από όλο τον κόσμο, ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες από ομάδα έμπειρων επιστημόνων, συνθέτουν το πλέον αποτελεσματικό σύστημα εκγύμνασης.

Σκοπός του Habitus είναι να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων master trainers, τα εξατομικευμένα προγράμματα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ώστε να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα!

Habitus,Κύπρου 59 - 16674
1ος Όροφος
Τηλ.: 210 96 80 799

Winorb, the new shopping style!
LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url